Welkom op onze website

Uw trouwdag moet de mooiste dag uit uw leven zijn. Restaurant BoatHouse maakt van De Dag het sprookje waar u altijd al van droomde. Maar voorafgaand zijn er zoveel belangrijke keuzes te maken, dat professionele hulp vaak welkom is voor iedereen met trouwplannen.

Vanwege de grote vraag organiseert het prachtige, karakteristieke BoatHouse op 12 februari van 12.00 tot 16.00 uur weer een mooie Bruidsbeurs. In intieme sfeer, op een prachtige locatie aan het water vindt u alles wat u nodig heeft om een perfecte bruiloft te realiseren. Het monumentale pand biedt ruimte aan diverse stands. De mogelijkheid bestaat om uitgebreid te worden voorgelicht en geadviseerd door bruidsspecialisten uit de regio over o.a. trouwvervoer, bruidstaarten, beauty, huwelijksreizen, fotografie, gastengeschenken, drukwerk en trouwsieraden.

 U kunt een ceremonie bijwonen waarbij een officiële trouwambtenaar een stelletje ‘trouwt’ en genieten van de live muziek. Bij binnenkomst ontvangt u een feestelijk glas prosecco  en een tasje met daarin een leuk informatiepakketje. Gedurende de hele Bruidsbeurs worden er inspirerende hapjes uitgedeeld. Enkele modellen (waaronder twee schattige kindjes) lopen door BoatHouse in prachtige bruidskleding. Kortom; het allerbeste uit de regio gebotteld op een sprookjesachtige locatie!

Bruidsbeurs BoatHouse 2012
Noorderplassenweg 150, 1316 VV Almere
T: 036-5305000 W:
www.boathouse.nl
Openingstijden:              12 februari, van 12.00 tot 16.00 uur

GRATIS ENTREE
GRATIS PARKEERGELEGENHEID
ONTVANGST MET FEESTELIJK GLAS PROSECCO EN GOODIEBAG
GRATIS INSPRIRERENDE HAPJES