Standhouders

Tim’s Menswear:
Een kostuum op maat zit niet alleen als gegoten, het voldoet in alle opzichten aan uw wensen. U bepaalt zelf het model, de stof, de kleur en de knopen. U kiest een binnenvoering uit, al dan niet voorzien van uw eigen initialen.
www.tim-menswear.nl

Sposa Bella:
Bij Sposa Bella heeft de bruid een ruime keuze uit verschillende bruidsstijlen zoals romantisch, klassiek, modern en couture. Naast japonnen hebben we een bijpassende collectie accessoires, waaronder schoenen, sluiers, hoeden en lingerie.
www.sposabella.nl 

’t Klein Kadootje:
Specialist in kleine geschenken voor de huwelijksdag. Tegenwoordig importeren wij ook zelf uit het buitenland. Hierdoor kunnen wij sommige bedankjes exclusief aanbieden! Verder hebben wij voor uw mooiste dag o.a. receptieboeken- en pennen, enveloppendozen, prachtige trouwalbums en ringkussens. Ook zijn wij gespecialiseerd in mooie versieringen voor de bruidsauto.
www.kleinkadootje.nl

Fred Jansen Fotografie:
Creatieve, moderne fotografie met gevoel voor humor en oog voor detail.  Geen oubollige foto's of saaie albums maar een product waar de spetters van af vliegen. Fred Jansen is gespecialiseerd in huwelijksreportages.
www.fredjansen.nl

Weddingplanner Amanda Griffioen:
Wij helpen bij het uitzoeken en boeken van de locatie, de muziek en wij zullen een draaiboek voor de grote dag verzorgen zodat deze door ons in goede banen geleid kan en zal worden. Ook het contact met alle leveranciers onderhouden wij. Doordat we goede contacten met deze leveranciers hebben is het vaak mogelijk om leuke kortingen te bedingen.
www.de-wedding-planner.nl

Classic Car Eemnes:
Uw trouwdag moet een onvergetelijke gebeurtenis worden. Als u ervoor kiest ons voor het trouwvervoer te laten zorgen, dan bezorgen wij u die onvergetelijke dag.
www.hansclassiccars.nl

Globe Reisburo Almere
Of u nou kiest voor een zonnige vakantie in een luxe resort in Thailand, een avontuurlijke rondreis over de Savanne van Afrika of wijn proeven in uw eigen privé chalet in Zuid-Frankrijk, uw huwelijksreis moet bijzonder zijn. Wij begrijpen dat, en kunnen de perfecte reis voor u samenstellen.
www.globereisburo.nl/almerestad

B&S Verhuur
Binnenkort een bruiloft organiseren? Wij verhuren alles wat u nodig heeft; fonkelende glazen, schitterend tafelzilver, professioneel keukenapparatuur, nette stoelen en strak linnengoed zijn een greep uit onze grote collectie.
www.bsverhuur.nl

Be loved Wedding & Events
Na een mooi huwelijksaanzoek maakt u zich op voor een nieuw avontuur, uw bruiloft. Om uw huwelijksdag volledig naar wens te laten verlopen moet er veel worden voorbereid. De weddingplanner van Be Loved kan u begeleiden bij deze voorbereidingen en neemt u veel werk uit handen
www.be-loved.nl

Boei 2         
Bij Boei 2 aan de Noorderplassen begint u entree van uw bruiloft net even anders. U heeft keuze uit de mooiste huurboten en heeft daarnaast een groot vaargebied. U kunt aanmeren bij de aanlegsteigers van restaurant BoatHouse.
www.bekenkamp-yachting.nl

Bruid & Beauty
Schoonheid moet voor iedereen toegankelijk zijn, daarom bent u bij Bruid & Beauty Almere aan het juiste adres. Zowel voor bruidskapsels, bruidsmake-up en gastenstyling als voor andere bijzondere gelegenheden.
www.bruidenbeautyalmere.nl

Hidden Secrets
Erotiek is langzaam maar zeker een echt luxury product aan het worden. Met dit gegeven heb ik de mooiste - spraakmakende producten en accessoires van over de hele wereld samengesteld in een mooie collectie. Een collectie met oog voor detail...
www.hiddensecrets.nl

Juwelier Geerling
De trouwring wordt gedragen als teken voor trouw en het geloof dat de relatie voor eeuwig zal zijn. In het prachtige pand van Juwelier Geerling vindt u de mooiste trouwsieraden.
www.juweliergeerling.nl

OdetZo
Voor uw mooiste trouwboeketten en bloemversieringen.
www.odetzo.nl

The Party Decorator
Voor de mooiste feest decoraties, locatie-versieringen, prachtigste taarten en lekkerste hapjes.
www.thepartydecorator.nl

The Wedding singers
De huwelijksvoltrekking is een emotioneel moment. Je bent weer net zo verliefd als de eerste keer dat je elkaar zag. Janine en Lisette, twee zangeressen die samen The Weddingsingers vormen, maken dit moment nog persoonlijker door jullie favoriete songs te zingen. Bijvoorbeeld bij binnenkomst van de bruid, tijdens het tekenen van de trouwakte en bij het verlaten van de trouwlocatie.
www.weddingsingers.nl

Trouw ambtenaar
Het huwelijk voltrekken op een manier die geheel en persoonlijk op het bruidspaar is afgestemd, de tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en diepgang. Kan van mezelf zeggen dat ik open, spontaan, energiek, persoonlijk en interactief ben. Breng veel diepgang in de ceremonie, betrek kinderen, familie, vrienden en gasten bij het moment.
www.anderstrouwen.com

Emotion Entertainment
Een trouwfeest is speciaal en dat geldt ook voor onze toonaangevende shows. Ons streven is om voor iedere bruiloft een passende en creatieve en muzikale aanvulling te creëren.
www.emotion-entertainment.nl