Fotogalerij

Restaurant BoatHouse ligt direct aan de Noorderplassen en heeft hierdoor ook een weids uitzicht. BoatHouse is een indrukwekkend gebouw, dat in al z’n elementen en uitstraling aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer doet denken die destijds de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren sierden. Ruim en robuust van opzet, heeft BoatHouse zowel terrassen buiten als een knusse openhaard binnen. Het Bruidspaar kan kiezen voor een spetterende entree, door met een boot aan te meren bij de brede aanlegsteiger waar alle familie en vrienden al op hen wachten.

Aangezien BoatHouse de status heeft van Officiële Trouwlocatie aan het Water, kan hier naast het huwelijksdiner en feest ook de officiële huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Het restaurant werkt samen met de Buitengewoon ambtenaren van de Burgerlijke stand die uiteindelijk om het ja-woord zulle n vragen.

Er kan op elk gewenst tijdstrip getrouwd worden en het bruidskoppel kan ook kiezen welke ruimte ze willen gebruiken. Met een kleiner gezelschap in de Hudszon Zaal of ’s avonds met alle familie en vrienden in de West-Wing: er zijn tal van mogelijkheden.